Foto i video radionice

Uzbuđenje i zadovoljstvo obilježili su završetak Foto i Video radionica u sklopu projekta “Pokretni STEM”, koji je sufinanciran od strane Europske unije iz Europskog socijalnog fonda. Deset talentiranih polaznika uspješno je završilo ovaj izazovni program, razvijajući svoje vještine u području fotografije i videografije. Tijekom intenzivnih radionica, polaznici su imali priliku steći dublji uvid u osnove fotografiranja i snimanja videa, učeći o različitim tehnikama i pristupima koji čine visokokvalitetne medijske sadržaje. Polaznici su bili oduševljeni kvalitetnim mentorstvom i podrškom koju su dobili od strane iskusnih instruktora. Kroz interaktivne sesije, dobili su priliku primijeniti svoje znanje u praksi, stvarajući zanimljive projekte i istražujući kreativne načine izražavanja svojih ideja.
“Ove radionice su mi otvorile potpuno novu perspektivu u području fotografije i videografije. Hvala EU i organizatorima što su nam pružili ovu vrijednu priliku”, rekla je jedna od polaznica.

Objavio orr

Otvorena računalna radionica „Svi smo protiv“ osnovana je 2001. godine s ciljem promicanja i unapređenja korištenja različitih tehnika vezanih uz upotrebu računala, a sve u cilju prevencije i borbe protiv ovisnosti, socijalne inkluzije osoba s invaliditetom te razvoja i unapređenja kvalitete njihova življenja.